Jdi na obsah Jdi na menu
 


a co bylo dál..

3. 3. 2012

Loni na den dětí se Lilly narodila koťátka, vyrostli tři, dvě slečny a jeden kocour. Neby - Nebojsa, Chlup - Chlupáč a Briky - Briketa (Mikeš). Jestli se Vám ty jména moc nezdají  , pojmenovali jsme je ještě dříve než jsme znali jejich pohlaví a netrefili jsme se ani jednou . O chlupáče jsme přišli , chodil lovit myšky k sousedovi a cesta se mu stala osudnou. Ti dva lajdáci nám ale dělají radost za tři

 

p2120015.jpg

 

Protože jsme nechtěli, aby Lea byla po odchodu Puldy sama pořídili jsme jí kámošku, a pojmenovali jsme ji Květa Camell ,

 

kveta.jpg

 

vysvětlování výběru jména si nechám na jindy .. O pár týdnů pozdji se Květušce narodili tři povedení morčecí kluci, ale ty jsme na konci února poctivě odnesli do zverimexu. I když nutkání bylo a bylo silné, ale nakonec jsem ho překonala a kluky do světa poslala. Snad se budou mít dobře..

 

rodinka.jpg

 

Další novinkou u nás jsou dvě dvounožky.. To byli kapitán s panem domácím v Prahe za vnučkama a přišel za mnou sousedos ať s ním zajedu pro slepice, on je hned zabije a spaří a oškube,.. a pan domácí tam jezdívá s ním a nám taky nějakou do mrazáku pak donese. Ale já to viděla jinak a aspoň dvěma jsem chtěla prodloužit život  A tak máme Otylku a Terku. A nesou!!! Teď když je ta vaječná krize se to hodí. ,jen mám strach aby nerdražili drůbeží maso, to by holkám šlo o ty jejich dlouhé krky  .Pěkně se u nás zabydlely jsou vděčné a taky strašně ofrklé.

 

p2170218.jpg

 

 No a nakonec  dvounožec pravý..

Hanča. Protože k nám, nám z nepochopitelných důvodů, zabloudila, neřekneme jí jinak než Bludička. Zaláskovala se do Hamirky a už jsme se jí nezbavili. No a ona nám vyhrožuje že se jí jen tak nezbavíme  Co bych na ni práskla ,..Je trochu více ukecaná, pak ještě snad, že je ukecaná, jo a taky je strašně ukecaná  Ale ještě kromě toho, že je ukecaná, na tuto vlastnost bych málem zapoměla ,tak je šikovná na práci, je spolehlivá, na koni jí to taky moc jde a stará se hezky o všechna naše zvířátka, což je pro mě to nejdůležitější. Ona sama se vlastně pěkně charakterizuje na svých stránkách, které založila Hamirce  www.hamira.websnadno.cz tak jí udělejte radost a mrkněte tam.

 

hanca-a-hero.jpg

 a tady jedna z jejich "úchylek"               

p2170292.jpg