Jdi na obsah Jdi na menu
 


aktuálně:

24. 11. 2012

Určitě si nevzpomenu na všechno co se u nás za dobu, kdy jsme s Bludičkou psaly poslední příspěvek, přihodilo. Zkusím vypíchnout to podstatné..

 

dscn1242.jpg

Ruby roste jako z vody, s Herym a Hamčou jsou už jedno "velké" stádo. S Herym skotačí, škádlí se a závodí v kozlování. Hamirka je hlídá a oba mlaďochy učí slušnému chování.

 

Letošní mimina si našla nový domov a svým páníčkům dělají jenom radost .dscn1083.jpg

Podlaha před stájí dostala nový kabátek a vůbec celkově náš rančík neustále zkrášlujeme a vylepšujeme.

S Herym a Hamirkou jsme se účastnili western show na Bubla ranči, kde jsme si dali za cíl neudělat ostudu, ukázat koníkům atmosféru závodů a v klidu a ve zdraví se vrátit domů, což se nám podařilo na jednotku. Koníci se chovali jako profíci a moc se líbili.

Absolvovaly jsme s Hankou i dvě Huberovy jízdy. Za velmi nepříznivého počasí jsme jely Hubertovku v Bludovicích a naopak krásně bylo při Hubertu v Rybí, což jsme si všichni do posledního detailu užili.

dscn1396.jpgTak jako každého zvířátkáře, tak i nás postihly neveselé a ošklivé příhody. Díky nezodpovědným a bezohledným řidičům jsme přišli o kotě "Malou Lilly" a později o Nebby. Obě ztráty nás moc mrzí. 

Velké štěstí měl Viktor, který jako jediný ze štěňátek do světadscn1063.jpg neputoval a zůstal doma. Toho srazilo auto, a i přes tragicky vypadající nehodu, kdy se po nárazu klouzal 20 metrů po silnici, se z toho díky našim veterinářům a jeho silné vůli žít krásně dostal a my doufáme, že to byl jeho poslední výlet na cestu a vezme si z téhle škaredé nehody ponaučení.

 ..mrkněte do fotogalerie rok 2012..

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky rok 2012