Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hamirka je doma :-))

16. 6. 2010

Včera, t.j. 15.6.2010 jsme si byly s Majdou pro naši pacošku. Dopravu a odborný dohled nám zajišťoval kdo jiný než spolehlivý Luba Kocián z ranče Na konci světa

Do Petřvaldu jsme dorazili před sedmou hodinou večer.Už při našem příjedu jsme slyšeli paní Hamasovou řechtající na celé kolo..Říkali jsme si, že se holka už těší domů Ale bylo to trošku jinak: Hamirka stála ve stáji bez koníků, jen se dvěma rohatcema kozlíkatýma.A bylo jí smutno.

Zaplatili jsme léčebný pobyt (kdyby jste měli někdo zájem přispět přikládám č. účtu:000000-1394013043/0800) a při malinkatých Hamirčinných výstupech jsme ji naložili a fičeli k domovu. Hamira se ve vozíku chovala moc pěkně a ani se nezpotila, myslím, že věděla, že jede domů..

ObrazekDoma už nás vítal Kapitán s Miou a Herošek s Kačkou..Protože jsme na Hamirce viděli, že se moc těší za kámošema, pustili jsme jí za něma.A bylo jí všude plno!! Řádila tak jako to umí jen ona. Pěkně se proběhla, házela hlavou a dělala nálety na nechápajícího Heroška a Kačku.

Od pana veta jsme "vyfasovali" antibiotika pro následnou "doléčbu" a ráno a večer podáváme.V pátek nebo sobotu se za námi pan veterinář staví na kontrolu..

A protože jsme holky čikovné a vždycky všechny využijeme na 1000% "přemluvily" jsme šéfa Kociána, aby nám vystrouhal Kačenku..Když už byl u nás a měl s sebou vercajk!

foto Hubert 2009

photos dodáme..

A protože jsme s prozatímnou léčbou Hamiry spokojeni a hlavně s přístupem pana veterináře Lukáše Hlubka, a celého jeho týmu, přikládáme adresu na jejich stránky:

www.veterinar.eu

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky HAMIRKA v nemocnici